Schrack Technik GmbH, Wien

Heerlijk flexibel en zorgeloos naar muziek luisteren. Bij je volgende bestelling in de Schrack Technik Online Shop krijg je van ons een GRATIS JBL Go Essential Box in zwart. Dan kun je thuis in bad, in het zwembad of op het strand altijd naar je favoriete muziek luisteren zonder je zorgen te maken over waterschade. Met deze draagbare Bluetooth-speaker kun je zelfs in het water plonzen met je favoriete muziek. Je ontvangt GRATIS een JBL Box vanaf een minimale bestelwaarde van € 1.199,-.

Schrack Technik staat niet alleen voor topkwaliteit, de beste levering, sterke prijzen en shoppen zonder risico, maar beloont je ook met een GRATIS JBL Go Essential-speaker, inclusief micro-USB-oplaadkabel.

Actie geldig tot 31.10.2023

 

Jouw geschenk

Win een JBL Box met de actie van Schrack Technik

Een compacte draagbare luidspreker met ons logo erop. Afmetingen 86,0 x 71,2 x 31,6 mm en met talloze voordelen zoals

  • draadloos streamen via Bluetooth
  • Originele JBL Pro Sound
  • waterdicht volgens beschermingsklasse IPX7
  • 5 uur afspeeltijd

 

Bestel nu!

 

* Ontvang exclusief als zakelijke klant een GRATIS JBL Go Box bij elke afzonderlijke bestelling in de Schrack Technik Nederland Online Shop met een minimale bestelwaarde van € 1.199,-. Zo belonen wij trouwe klanten. Geniet waar je maar wilt van de unieke sound met onze GRATIS JBL Go Essential-speaker (de actie loopt tot 31.10.2023 zolang de voorraad strekt.)